Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig potatisgratäng – recept från Allt om Mat:s bloggare Vegansk matlåda

En krämig potatisgratäng är det perfekta tillbehöret till helgmiddagen. Här bjuder Allt om Mat:s bloggare Amelia Oller Westerberg och Emma Oller Westerberg på ett recept på en magiskt god och vacker gratäng – som är helt växtbaserad. 

Potatisgratäng är för många en riktig helgfavorit – och det är inte svårt att förstå varför. En krämig och smakrik gratäng är fantastiskt gott och passar perfekt när man vill sätta lite extra guldkant på middagen. 

Amelia Oller Westerberg och Emma Oller Westerberg bloggar hos Allt om Mat under namnet ”Vegansk matlåda”. Här delar de sitt recept på en krämig, vitlöksdoftande potatisgratäng som är 100 procent växtbaserad. Enkelt, smarrigt – och bra för klimatet, kan det bli bättre än så?

Här hittar du Amelia och Emmas blogg, samt receptet på den krämiga och vackra gratängen.  

Receptet har systrarna skapat med inspiration från deras mormors potatisgratäng. Foto: Vegansk matlåda

Läs mer: 

Veganska burgare med chipotlemajo och snabbpicklad gurka 

Veganska pannkakor - enkelt recept 

Baked Alaska med Snickers – recept från Allt om Mat:s bloggare Cake By Mary