Kockens tips: Här är bästa köttet att lägga på grillen
Vad ska vi grilla i helgen?
Lyft blicken från entrecôten och den lyxiga biffen – välj i stället något av det som Allt om Mat:s matprofil Gunilla von Heland tipsar om.
Här hittar du också recept på smarriga marinader och tillbehör.
Välj lammfärs, lövbiff eller fläskytterfilé nästa gång du grillar. Det är råvaror du nästan alltid kan hitta i butik, som är lätta att lyckas med och som kan nå oanade höjder med rätt smaksättning och tillbehör. Här får du recept på tre grillrätter med just de här typerna av kött. Satsa på kvalitet, det finns både KRAV-märkt och naturbeteskött att välja på.
Lycka till!
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.