Knepen från ”årets kock” gör dig till ett proffs i köket
Premium Årets Kock 2021 – Gustav Leonhart – gillar enkla, tydliga och rena smaker plus naturliga råvaror. Här delar han med sig av 7 smarta kökstips – från hur du bäst tillagar viltkött till ett husmorsknep som han själv använder sig av i vardagen.
Ta del av Gustav Leonharts smarta råd här!
2021 ställde Gustav Leonhart – då 25 år gammal – upp i den prestigefyllda tävlingen Årets kock för första gången. Det slutade med att den unga kocken tog hem hela tävlingen. Han har också hunnit med att vara assistent åt Sebastian Gibrand i Bocuse d’Or, VM i matlagning, samt själv tävlat i flera stora internationella lagkocktävlingar.
Att Gustav Leonhart är ett riktigt proffs inom matlagning råder det alltså inga tvivel om. Till Allt om Mat delar han med sig av 7 exklusiva köksknep, som tar din matlagning till nya höjder. Spana in alla smarta tips här!
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.