Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Optimala fetthalten • Temperaturen • Bästa bröden • Godaste tillbehören
2 AV 2
Foto: Allt om Mat

Johan Jureskog: Så grillar du den perfekta burgaren

En riktigt god grillad burgare är en stor sommarfavorit. Men att nå perfekt resultat är inte alltid helt enkelt – och det finns en hel del att tänka på. Här ger Johan Jureskog, kock och grillexpert, sina allra bästa knep. Bland annat tycker han att man alltid ska använda en termometer när man grillar – även när man grillar burgare. 

– Ta temperatur, satsa på en bra termometer, det är guld värt, säger Johan Jureskog. 

Det finns mycket som kan gå fel när man ska grilla burgare. Vanliga fel är att burgaren blir torr, bränd och smaklös. Men hur gör man då för att få till den där perfekt saftiga hamburgaren, med läcker röksmak från grillen? 

Här ger kocken och grillexperten Johan Jureskog några smarta knep för hur du kan tänka för att lyckas. Rätt temperaturer, goda kryddningar och smarta hamburgerbrödstricket – i klippet här ovan hittar du allt du behöver för att bli ett proffs på burgare.

Läs mer:

Johan Jureskog: Så grillar du den perfekta köttbiten 

Grilla grönsaker - recept, guide och expertens tips

Grilla kyckling – så får du perfekt resultat varje gång