Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hemligheten bakom Adam Thulins framgångssaga

Premium Det blev Adam Thulin som kammade hem vinsten i 2022-års upplaga av TV4-tävlingen ”Sveriges Mästerkock”. För Allt om Mat avslöjar 21-åringen hemligheten bakom framgången, dessutom bjuder han på sitt bästa knep för hur du tar hemmamatlagningen till nya nivåer – samt hur du lyckas med riktigt snygga uppläggningar av maten.

Spana in knepen och läs hela intervjun med Sveriges mästerkock 2022 här!

Att Adam Thulin har en stor passion och talang för matlagning stod klart nästan direkt när 2022 års säsong av Sveriges Mästerkock rullade i gång i vintras. Redan i sin första audition imponerade han stort på juryn, då han serverade en pastarätt med rimmad torsk, svampbuljong och jordärtskocka. Jurymedlemmen Tom Sjöstedt lovordade den unga deltagaren, och sa sa att rätten var något av det godaste han ätit. 

Sedan dess har Adam Thulin fortsatt imponera stort, och kanske var det för många inte helt oväntat att det blev just han som tog hem titeln Sveriges mästerkock 2022. 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.