Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hemligheten bakom Adam Thulins framgångssaga

Det blev Adam Thulin som kammade hem vinsten i 2022-års upplaga av TV4-tävlingen ”Sveriges Mästerkock”. För Allt om Mat avslöjar 21-åringen hemligheten bakom framgången, dessutom bjuder han på sitt bästa knep för hur du tar hemmamatlagningen till nya nivåer – samt hur du lyckas med riktigt snygga uppläggningar av maten.

Spana in knepen och läs hela intervjun med Sveriges mästerkock 2022 här!

Att Adam Thulin har en stor passion och talang för matlagning stod klart nästan direkt när 2022 års säsong av Sveriges Mästerkock rullade i gång i vintras. Redan i sin första audition imponerade han stort på juryn, då han serverade en pastarätt med rimmad torsk, svampbuljong och jordärtskocka. Jurymedlemmen Tom Sjöstedt lovordade den unga deltagaren, och sa sa att rätten var något av det godaste han ätit. 

Sedan dess har Adam Thulin fortsatt imponera stort, och kanske var det för många inte helt oväntat att det blev just han som tog hem titeln Sveriges mästerkock 2022. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.