Här hittar du hela menyn från prinsbröllopet - från förrätt till efterrätt
Tårtan, huvudrätten, efterrätten. Ja allt har varit en gåta fram till igår när prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist.
Många har varit ivriga i att få veta vad som ska serveras på Carl Philips bröllop som ägde rum den 13e juni i år. Här är hela menyn. Från förrätt till efterrätt.
MENY
Vit sparris ”Prinsessan Sofia”
kokt i fläderblomslag med älvdalsrom,
sparris- och gräslöksemulsion
-
Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla,
grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor
-
Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren
med grillade primörgrönsaker, karamelliserad
crème-fraiche och rökt smör
-
Persika- och hallontartelett
med vit choklad, Champagne- och persikosorbet
VIN
Aperitif
Champagne Diebolt-Vallois Brut Tradition
-
Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne
-
Trimbach Riesling Vieilles Vignes de Prince 2011 Alsace
-
Radford Dale “Freedom” 2012 Pinot Noir Elgin
-
Château Suduiraut 2002 Sauternes
LÄS OCKSÅ: Recept på lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci