Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här hittar du hela menyn från prinsbröllopet - från förrätt till efterrätt

Tårtan, huvudrätten, efterrätten. Ja allt har varit en gåta fram till igår när prins Carl Philip gifte sig med Sofia Hellqvist.

Många har varit ivriga i att få veta vad som ska serveras på Carl Philips bröllop som ägde rum den 13e juni i år. Här är hela menyn. Från förrätt till efterrätt.

MENY

Vit sparris ”Prinsessan Sofia”

kokt i fläderblomslag med älvdalsrom,

sparris- och gräslöksemulsion

-

Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla,

grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor

-

Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren

med grillade primörgrönsaker, karamelliserad

crème-fraiche och rökt smör

-

Persika- och hallontartelett

med vit choklad, Champagne- och persikosorbet

VIN

Aperitif

Champagne Diebolt-Vallois Brut Tradition

-

Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne

-

Trimbach Riesling Vieilles Vignes de Prince 2011 Alsace

-

Radford Dale “Freedom” 2012 Pinot Noir Elgin

-

Château Suduiraut 2002 Sauternes

LÄS OCKSÅ: Recept på lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci