Här är vanligaste misstaget när du lagar köttfärssås
Kocken Joel Åhlin hyser stark kärlek till köttfärssås – så pass att han tillsammans med två vänner skrivit en bok om maträtten. Det är en älskad pastaklassiker, men det finns många fallgropar att se upp för för att rätten ska bli så god som bara möjligt.
Ta del av expertens smarta köttfärssåsknep – och lär dig undvika vanligaste missarna – här!
Köttfärssås är för många ett stående inslag på veckomenyn, och har blivit något av en nationalrätt i Sverige. Det finns mängder av varianter, och ingredienslistan brukar variera hos de flesta.
Men trots att det går att göra en god köttfärssås på många olika sätt finns en rad klassiska misstag som många råkar ut för.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.