Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Vinexpertern Gunilla Hultgren Karell tipsar om 25 härliga roséviner.Vinexpertern Gunilla Hultgren Karell tipsar om 25 härliga roséviner.Vinexpertern Gunilla Hultgren Karell tipsar om 25 härliga roséviner.
Vinexpertern Gunilla Hultgren Karell tipsar om 25 härliga roséviner.

Här är Systembolagets bästa och sämsta roséviner

Premium Äntligen är det dags för roséviner, som påminner oss om att sommaren snart är här. Vinexperten Gunilla Hultgren Karell har provat sig igenom Systembolagets sortiment och har här plockat ut 25 tips på härliga roséviner, både på box och på flaska. Dessutom varnar hon för några bottennapp – som bara får 1 av 5 i betyg.

Spana in den ultimata roséguiden för våren och sommaren 2023!

Våren och sommaren närmar sig, och med det ökar suget för ett gott rosévin i glaset. 

Allt om Mat:s och Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell har tagit sig igenom Systembolagets sortiment och delar här med sig av sina stora favoriter. Dessutom varnar hon för ett antal viner som inte alls levererar. Här nedan hittar du hela listan på årets bästa och sämsta roséviner! 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.