Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här är bästa vinbarerna i storstäderna – stor guide

Nyfiken på naturvin på kran, franska klassiker eller det allra bästa från Tysklands vingårdar? Inga problem, numera vimlar det av fantastiska vinbarer som erbjuder något för alla smaker och intressen. Här tipsar vi om några av våra absoluta favoriter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vinbarer som inte endast erbjuder riktigt bra vin – utan också en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

Cecilia Lübeck

Utbudet av högkvalitativa vinbarer ökar hela tiden, men det är inte helt enkelt att veta vilka som levererar bäst i fråga om vinutbud, service och stämning. Här guidar vi dig till några riktiga guldkorn i Stockholm, Malmö och Göteborg – som har det där lilla extra. Låt dig inspireras i vår stora guide – kanske upptäcker du en ny vinbar att testa redan i helgen? 

Malmö:

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.