Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Pressbilder/Shutterstock

Här är årets bästa och sämsta glögg på Systemet

Det stundar glöggtider och den kryddiga, juliga doften drar in. Dryckesexperten Gunilla Hultgren Karell har testat det aktuella utbudet på Systembolaget – 31 flaskor med både alkoholglögg och alkoholfritt.

Kolla vilka glöggvarianter som fick full pott – och vilka sorter som visade sig vara riktiga bottennapp och fick 0 i betyg.  

Gunilla Hultgren Karell

Värmande glögg är ett givet inslag till både adventsfikat och julfirandet. Systembolaget har laddat med ett gäng varianter och dryckesexperten och vinprofilen Gunilla Hultgren Karell har testat årets sortiment. Flaskor, box och tetra i både traditionella och mer udda varianter. Främst handlar det om alkoholglögg, men även alkoholfria alternativ. 

Spana in vilka glöggvarianter som får lovord av experten – samt vilka sorter hon inte rekommenderar för den som vill ha en smakfull glöggstund. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.