Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
”Jag tror att vi kommer fortsätta laga mat utomhus”
2 AV 2
Foto: Pressbild / Muurikka/Alicia Rosenqvist Esteban

”Gottigheter” om hetaste mat-trenderna i sommar

Vem ska man fråga om vilka trender inom mat som kommer att regera i sommar? Jo, Jennifer ”Gottigheter” Eriksson, som är en populär inspiratör på sociala medier. Hon tror att matlagning utomhus kommer fortsätta vara en stor hit – och ser själv fram emot att ta fram muuriikkan. 

Jennifer Eriksson – eller ”Gottigheter” som är namnet på hennes konto på Instagram – är en stor matprofil på sociala medier, och är just nu aktuell med sin första bok ”Gottigheter: En kokbok”. 

I klippet här ovan berättar hon vad hon ser i spåkulan när det kommer till sommarens stora mat-trender. En spaning är att matlagning utomhus kommer trenda – och hon själv ser fram emot att ta ut svängarna på sin muurikka – eller stekhäll som det också heter. 

Spana in intervjun här ovan för att se hennes trendspaning! 

Jennifer ”Gottigheter” Eriksson tror att matlagning utomhus, som trendat de senaste åren, kommer hålla i sig även denna säsong.Jennifer ”Gottigheter” Eriksson tror att matlagning utomhus, som trendat de senaste åren, kommer hålla i sig även denna säsong.Jennifer ”Gottigheter” Eriksson tror att matlagning utomhus, som trendat de senaste åren, kommer hålla i sig även denna säsong.
Jennifer ”Gottigheter” Eriksson tror att matlagning utomhus, som trendat de senaste åren, kommer hålla i sig även denna säsong. Foto: Alicia Rosenqvist Esteban

Läs mer: 

Tv-kocken Albin Edbergs enkla och smarta köksknep