Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Goda bärpajer till efterrättenHallontårta med citronkräm Foto: Ulrika PousetteGoda bärpajer till efterrättenPublicerad: 08 aug 2010, kl 14:05Uppdaterad: 28 jun 2021, kl 16:35Gör en paj till efterrätt. Fyll den med bär och frukt och servera med glass eller grädde. Mums!Allt om Matred@aom.bonnier.seKörsbärspajReceptFruktpaj med honungstoscaReceptKörsbärspaj med macadamianötterReceptHallontårta med citronkrämReceptLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test PremiumÄppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MINLaga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Artiklar Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bort Artiklar PremiumPanelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Test Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ett35MIN Laga smarrig räkdipp och flankstek i helgen Nyheten i Aladdinasken – populär pralin tas bortPremium Panelen äcklas: ”Den påminner om falukorv” Äppelkladdkaka - recept på äppelkaka & kladdkaka i ettFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.