Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gillar du vin och mat – här är expertens 5 superkombinationer

Premium Klassiker är klassiker av en anledning, och i mat- och vinvärlden finns ett gäng sådana kombinationer där ett plus ett är lika med tre. Här listar vinexperten Andreas Grube fem lysande kombos som skapar fyrverkerier i munnen.

Det finns maträtter, klassiker, som är underbara som de är. Men i kombination med rätt typ av vin, kan just den specifika maträtten nå rent himmelska höjder. Här tipsar Allt om Mat:s och Allt om Vins dryckesexpert Andreas Grube om fem perfekta matchningar du inte vill missa - superkombinationer helt enkelt. 

Kött, pommes och bea är en älskad klassiker och mycket vinvänlig mat.Kött, pommes och bea är en älskad klassiker och mycket vinvänlig mat.Kött, pommes och bea är en älskad klassiker och mycket vinvänlig mat.
Kött, pommes och bea är en älskad klassiker och mycket vinvänlig mat.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.