Gillar du vin och mat – här är expertens 5 superkombinationer
Klassiker är klassiker av en anledning, och i mat- och vinvärlden finns ett gäng sådana kombinationer där ett plus ett är lika med tre. Här listar vinexperten Andreas Grube fem lysande kombos som skapar fyrverkerier i munnen.
Det finns maträtter, klassiker, som är underbara som de är. Men i kombination med rätt typ av vin, kan just den specifika maträtten nå rent himmelska höjder. Här tipsar Allt om Mat:s och Allt om Vins dryckesexpert Andreas Grube om fem perfekta matchningar du inte vill missa - superkombinationer helt enkelt.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.