Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Frossa i chokladdesserterHyvla garneringschokladen med osthyvel till stora flak eller lockar och garnera tårtorna efter hand. Foto: Ulf SvenssonFrossa i chokladdesserterPublicerad: 04 nov 2009, kl 15:11Sex recept med choklad i alla former. Ljuvliga tryfflar, tårta och smarriga nougatbakelser.Allt om Matred@aom.bonnier.seMörk chokladtryffel med crème fraicheReceptNougatkakorReceptBrownies med nötterReceptFin chokladtårtaRecept Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Iskaffe - recept15MIN Här är Sveriges bästa bearnaisesås på burk Test Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Iskaffe - recept15MIN Här är Sveriges bästa bearnaisesås på burk Test Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber12 härliga recept till studentbuffénIskaffe - receptHär är Sveriges bästa bearnaisesås på burkFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.