Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Frossa i blåbärVareniki Foto: Emma WallteFrossa i blåbärPublicerad: 11 aug 2009, kl 13:41De supernyttiga vilda bären går att använda både i matlagningen och till baket.Emma Skogmalmemma.skogmalm@alltommat.seHär är fyra mumsiga recept!Kall blåbärssoppaReceptFrasiga wienerbullarReceptBlåbärsbrödReceptÄppel- och blåbärsbröd med valnötterRecept Godaste våfflorna till våffeldagen: halloumivåfflor med löjromsdipp Artiklar Vegetarisk pytt med svamp och ostkräm30MIN Chokladbollar – klassiskt recept på söta godingar20MIN Stort test: Här är bästa våfflan till våffeldagen Test Godaste våfflorna till våffeldagen: halloumivåfflor med löjromsdipp Artiklar Vegetarisk pytt med svamp och ostkräm30MIN Chokladbollar – klassiskt recept på söta godingar20MIN Stort test: Här är bästa våfflan till våffeldagen Test Godaste våfflorna till våffeldagen: halloumivåfflor med löjromsdippVegetarisk pytt med svamp och ostkrämChokladbollar – klassiskt recept på söta godingarStort test: Här är bästa våfflan till våffeldagen Få Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.