Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
<p>OBS! det &auml;r inte burgaren p&aring; bilden som &auml;r med i artikeln.</p>
<p>OBS! det &auml;r inte burgaren p&aring; bilden som &auml;r med i artikeln.</p>
<p>OBS! det &auml;r inte burgaren p&aring; bilden som &auml;r med i artikeln.</p>
<p>OBS! det &auml;r inte burgaren p&aring; bilden som &auml;r med i artikeln.</p> Foto: Jupiter Images

Friterad munkburgare - smaklig måltid!

En fettbomb har detonerat på den amerikanska snabbmatsmenyn.

Sjukförsäkringsreformen är USA:s hetaste debattämne. Samtidigt gör en fettbomb till hamburgare succé.

Munkburgare med ost och bacon är precis vad det låter som. En hamburgare instoppad mellan två munkhalvor. 1500 kalorier, smask! En mässa i Massachussetts sålde nyligen 1000 munkburgare per dag i 17 dagar.

Går att få ännu fetare

Den typiskt amerikanska rätten har sina rötter i Södern. En barägare från Decatur i Georgia skapade den när han fick slut på vanligt bröd, rapporterar New York Daily News. Gateway Grizzlie, ett ungdomslag

i baseboll känt för sina dödsföraktande halvlekssnacks, gick snäppet längre. Och adderade några 1000 kalorier genom att fritera munken.