Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Allt om Mat

Förra årets mest populära rätter på Instagram

Ett härligt matår har nått sitt slut, och vi går nu in i ett nytt, spännande 2023. Här har vi samlat de mest gillade recepten från Allt om Mat:s Instagram från året som gått. Läcker citron- och mandelkaka, smörgåstårta med Skagenröra och fransk köttgryta – här hittar du recept på 10 läckra maträtter och bakverk du bara måste laga i år!

De senaste åren har sociala medier vuxit till att bli en enormt stor och viktig plats för personer som letar efter ny matinspiration. Intresset för mat har fullkomligt exploderat, inte minst på populära apparna Instagram och TikTok, där det i dag finns fler ”foodies” än någonsin. Här delas dagligen bilder, filmer, recept, inspiration, tips och trix inom tema mat och dryck. Och intresset tycks bara bli större och större.

På Allt om Mat:s Instagramkonto, som har en stor följarskara, har mängder av människor engagerat sig under året som gått. Här har vi samlat de 10 bilderna från Instagramflödet som blivit mest gillade under det gångna året – och det visar sig att de mest populära recepten sträcker sig från mjuka kakor till lyxiga förrätter och mustiga grytor. 

Kolla in hela listan, där de 10 mest populära recepten står utan inbördes ordning, här. Massor av härlig inspiration att starta i gång det nya året med! 

Allt om Mat:s topp 10 mest gillade recept 2022

 

Läs vidare:

8 trendiga rätter som alla pratar om

Hippa husmansrätterna du måste laga

Goda och heta grytor att laga till middag