Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Fläskfilé att bjuda påRecept på fläskfilé med spetskål och brynt hasselnötssmör. Foto: Ulrika PousetteFläskfilé att bjuda påPublicerad: 09 sep 2010, kl 05:23Fläskfilé som steks i ugnen är lättsamt att laga när man har många gäster. Köttet blir perfekt saftigt, mört och smakrikt.Allt om Matred@aom.bonnier.seFläskfilé med spetskål och brynt hasselnötssmörReceptLäsartips: Fylld fläskfiléReceptFläskfilé i ugn med örtsåsRecept 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tips Artiklar Ingefärsshot - recept på shot du enkelt gör själv Buffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta Artiklar ”Har en väldigt god smak av jordgubbar” Test 10 klassiska matpajer som alltid gör succé - recept och kockens tipsIngefärsshot - recept på shot du enkelt gör självBuffé till påsk - sill, lamm, sparris och påsktårta”Har en väldigt god smak av jordgubbar”