Experterna: Här är framtidens pastatrender
Pasta, pasta, pasta. Alla pratar om pasta! På sociala medier och i tv-rutan trendar pastarätter av olika slag mer än någonsin, och det dyker ständigt upp nya, spännande recept och varianter. Men hur ser framtiden för pastan egentligen ut? Kommer den fortsätta vara het, och vilka nya trender är på ingång?
Vi har pratat med två pastaexperter och produktchefer för stora pastavarumärken och frågat vad de tror kommer trenda i pastavärlden framåt. Här är deras pastaspaning!
Pasta ligger många varmt om hjärtat. En god pastarätt fungerar lika bra till vardags som till fest, och det går lätt att anpassa råvarorna från enkla ingredienser, till mer lyxiga och exklusiva.
Stor trend i sociala medier
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.