Experten: Så undviker du vanliga misstagen när du grillar
Att grilla hör sommaren till, men det är inte alltid helt lätt att lyckas få perfekt smak och konsistens på den grillade maten. Här ger Florencia Abella, grillproffs och köksmästare på restaurang Ekstedt, sina bästa tips för hur du med enkla medel tar grillmiddagen till helt nya nivåer. Dessutom varnar hon för de allra vanligaste grillmissarna – och hur du undviker dem.
Ta del av expertens smarta knep som gör dig till ett riktigt grillproffs i sommar!
Köttet blir torrt, grönsakerna blir brända och grillosten fastnar i gallret – känner du igen dig? Att grilla är härligt – men det är inte helt lätt att få maten till perfektion på grillen. Men hur undviker man då egentligen de vanligaste fallgroparna?
Så undviker du vanliga missen
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.