Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Experten: Här är vårens 10 bästa boxar med vitt vin

Vitt vin är den perfekta matchen till den lätta och fräscha vår- och sommarmaten. Här tipsar Allt om Vin:s och Allt om Mat:s expert Gunilla Hultgren Karell om tio vita boxar som du hittar på Systembolaget, och som ger riktigt gott vin för pengarna. Favoritviner som passar perfekt till både grillkvällen och försommarfesten. 

Spana in expertens favoriter bland vita lådviner här och upptäck dessutom expertens tips på en minst sagt udda förpackning! 

Det finns ett stort utbud av lådviner på Systembolaget, men det är långt ifrån alla som levererar gott vin för pengarna. 

Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell har här valt ut sina favoritboxar med vitt vin, som du hittar i Systembolagets fasta sortiment. Friska och fräscha viner som gör sig bra ihop med vårens och sommarens goda mat. Kanske hittar du ett nytt favoritvin?

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.