Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/Produktbilder

Experten: Här är sommarens bästa rosébubbel

Det är något extra festligt med rosébubbel till minglet eller som fördrink på middagsbjudningen. Det finns ett stort utbud på Systembolaget, men det är inte alla flaskor som levererat riktigt gott vin för pengarna.

Här tipsar Allt om Mat:s och Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell om tio favoriter bland det rosa bubblet som passar perfekt att servera i sommar. 

Det är trevligt att lyxa till sommarens alla fester och tillställningar genom att servera rosa bubbel i glasen. Men vilka av alla olika flaskor är egentligen bäst?

Vinexperten Gunilla Hultgren Karell har här valt ut 10 prisvärda favoritflaskor i olika stil och prisklass. Riktigt goda viner som har det där lilla extra och som bidrar med en härligt festlig känsla!

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.