Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Adobe Stock

Experten: Här är 10 verkliga vinfynd under 80 kronor

Finns det verkligen bra viner under 80 kronor? Ja visst! Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell tipsar här om tio vinflaskor som inte kostar över 80 kronor. Röda och vita favoritviner som smakar betydligt mer än de kostar. 

Spana in expertens tips på riktiga fyndviner här! 

Gunilla Hultgren Karell

Att hitta bra vin för en liten slant är inte alltid en lätt uppgift. På Systembolaget kryllar det av flaskor i en lägre prisklass, men hur vet man egentligen vilka som levererar bra vin för pengen?

Här tipsar Allt om VIn:s expert Gunilla Hultgren Karell om tio flaskor med riktigt gott vin som inte kostar över 80 kronor på Systembolaget. Röda och vita flaskor som helt enkelt ger rejält med valuta för pengarna. Spana in fyndvinerna här – och ta del av expertens tips på vilken mat som passar bäst att matcha vinerna mat.  

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.