Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Experten: 10 riktigt bra viner på halvflaska

Premium En halvflaska vin är perfekt när man vill ta ett glas till maten, men inte vill öppna en stor flaska. Här tipsar Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell om riktigt goda mousserande, röda och vita viner på halvflaska – som alla finns på Systembolaget just nu. 

Vin på halvflaska blir ett allt mer vanligt förekommande fenomen, och i dag finns en hel del att välja på i Systembolagets utbud. Men vilken av alla flaskor är egentligen bäst? Allt om Vin:s expert guidar dig, och tipsar om 10 riktiga favoriter som är värda att satsa på. Se hela listan här!

Mousserande

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.