Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/Produktbilder

Experten: 10 italienska vita viner med det lilla extra

Premium Ofast förknippar vi Italien med röda viner men det finns många goda vita viner också. Här har vinexperten samlat ihop 10 Italienska vita viner som har det där lilla extra, och ger gott vin för pengarna. Perfekt när du vill bjuda vänner och familj på italiensk afton och servera något riktigt gott i glaset! 

Italien är ett populärt vinland som bjuder på många goda och prisvärda viner. Här tipsar Allt om Vin:s och Allt om Mat:s expert Gunilla Hultgren Karell om 10 riktigt bra flaskor med italienskt, vitt vin. Dessutom tipsar hon om vilka italienska rätter som gör sig bäst ihop med de olika vinerna. 

Samla vännerna och bjud på en italiensk afton med mat och matchande vin i sommar – det blir garanterat succé! 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.