Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock

Experten: 10 italienska rödviner med det lilla extra

Premium Italienskt rött med passande mat till – det är bland det godaste som finns. Här tipsar Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell om tio prisvärda viner från Italien som håller hög klass. Dessutom bjuder hon på sina bästa tips på hur du matchar vinerna med olika italienska maträtter. 

Rött vin från Italien är ofta rätt. Men det kan vara svårt att veta vilken av alla flaskor i Systembolagets enorma utbud som man ska välja. Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell tipsar här om 10 riktigt bra och prisvärda flaskor som har det där lilla extra – och som finns på Systembolaget just nu. Samla vänner och familj och bjud på italiensk afton!  

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.