Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Allt om Mat / Artiklar / Entrecôte på fem festliga sättEntrecôte på fem festliga sättPublicerad: 28 maj 2010, kl 11:20Helstek, marinera eller lägg på grillen med en smakrik glaze. Entrecôte är mört kött som är lätt att lyckas med.Allt om Matred@aom.bonnier.seHelstekt kalventrecôte med salviasky och rosésalladReceptEntrecôte med chimichurri och polentaRecept Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Iskaffe - recept15MIN Här är Sveriges bästa bearnaisesås på burk Test Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber Artiklar 12 härliga recept till studentbuffén Artiklar Iskaffe - recept15MIN Här är Sveriges bästa bearnaisesås på burk Test Rabarberpaj - recept på 8 goda pajer med rabarber12 härliga recept till studentbuffénIskaffe - receptHär är Sveriges bästa bearnaisesås på burkFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy.