Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TV4 / TV4

Elisabeth Johansson börjar blogga på Allt om Mat

Den folkkära konditorn och matprofilen Elisabeth Johansson börjar blogga på Allt om Mat. I hennes blogg kommer man hitta spännande mat- och bakrecept, härlig inspiration – och även få möjlighet att ta del av Elisabeths egna, personliga berättelser. 

– Jag kommer att blogga om bakning, glassar, drycker, matlagning, skörd i säsong, lite tips på rekvisita, resor och lite annan smått och gott, säger Elisabeth Johansson. 

Nu kommer du kunna få recept och superknep från en riktig proffskonditor när Elisabeth Johansson blir ny bloggare på Allt om Mat:s sajt. 

– Jag kommer att blogga om bakning, glassar, drycker, matlagning, skörd i säsong, lite tips på rekvisita, resor och lite annan smått och gott. Då och då även några personliga berättelser från mina olika gästspel. Det kommer också att bli gröna rätter, clean cooking som jag gärna äter och själv tycker är inspirerande, säger Elisabeth Johansson. 

Du har ju många järn i elden. Vad gör du just nu? 

– Först och främst så var det premiär på nya säsongen av Hela Sverige Bakar i september där jag är en av två i juryn tillsammans med Johan Sörberg. Just nu jobbar jag med glass till Häagen Daez UK med sommarkampanjen till nästa år som går över hela världen. I oktober ska jag ner till Västkusten på ett gästspel med Chefs Nigth och laga mat ihop med några av Nordens främsta kockar, säger Elisabeth Johansson. 

Du ägnar mycket av din åt mat och bak. Har du några favoriträtter?

En av mina favoriträtter är rimmad lax med dillstuvad potatis. Favoriter bland bakverk är prinsesstårta, pasteis de Nata och katalan.

Vad lagar du till helgmiddag?

Jag lagar gärna olika rätter och gärna efter olika teman beroende på vad jag känner för just då. Jag gillar att avsluta med en efterrätt, en fräsch dessert eller något sött till kaffe. Något som avslutar måltiden och som man kommer ihåg.

Här hittar du Elisabeth Johanssons blogg 

Läs mer: Tina Nordströms 3 bästa tips för hemmakocken