Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Vad gör man om en gäst blir alltför berusad under en fest? Den frågan får svar i Edward Bloms och Allt om Mats nya onlinekurs.Vad gör man om en gäst blir alltför berusad under en fest? Den frågan får svar i Edward Bloms och Allt om Mats nya onlinekurs.Vad gör man om en gäst blir alltför berusad under en fest? Den frågan får svar i Edward Bloms och Allt om Mats nya onlinekurs.
Vad gör man om en gäst blir alltför berusad under en fest? Den frågan får svar i Edward Bloms och Allt om Mats nya onlinekurs.

Edward Blom: ”Klart du kan instagramma från festen!”

Edward Blom är en av Sveriges mest älskade måltidsexperter. Nu har han gjort en onlinekurs ihop med Allt om Mat om middagsbjudningens vett och etikett.

Ja, du får ta fram mobilen under middagen och anteckna saker, och så länge du inte framställer någon annan i dålig dager går det bra att instagramma från partyt! Men var samtidigt försiktig och håll lite koll på de personer som verkligen avskyr att hamna i offentligheten.

Edward Blom, gastronom och kulturhistoriker, har hela sitt liv intresserat sig för vett och etikett i sällskapslivet.

– Etiketten förändras hela tiden, och det gäller att hänga med. Jag älskar gamla etikettsböcker men det finns förstås sånt som inte står i dem. I den här kursen berättar jag om både den moderna och den historiska etiketten, säger han.

Underhållande onlinekurs i vett och etikett

I kursen finns 23 filmer där Edward både visar och berättar om do’s & don’ts. Han visar också hur en middagsbjudning går till, och allt är filmat i Edward och hans hustru Gunillas villa söder om Stockholm.

– Etikett inte tråkigt! Tvärtom! Det är ett socialt smörjmedel som gör att alla kan känna sig lugna och trygga. Då kan de släppa loss, och då blir festen riktigt rolig!

Läs mer och köp kursen här!  Just nu! Få 100 kr i lanseringsrabatt med koden ALLTOMMAT100 (gäller t.o.m. söndag 8/12).

“Edward Bloms middagsetikett – bli den perfekta värden & gästen”

Du får:

Lära dig grunderna i vett & etikett.

24 filmer där Edward berättar om och visar vad som kännetecknar en god värd och en god gäst, totalt 2 timmar och 18 minuter film.

Middagsinspiration – meny, dukning och inbjudan!

Lära dig hålla välkomstskål, tacktal och hur du snyggt föser hem gästerna när klockan blivit försent. Dessutom får du Edwards lösningar på tio vanliga middagsdilemman.

Recepthäfte att skriva ut, så att du själv kan laga samma meny som Edward bjuder på i kursen.

Välkommen!

Om Edward Blom

Edward Blom är gastronom och kulturhistoriker och arbetar med mat, dryck och kulturhistoria.

I onlinekursen Edward Bloms middagsettikett guidar han dig i festens vett & etikett.

Läs mer och köp kursen här!

Just nu! Få 100 kr i lanseringsrabatt med koden ALLTOMMAT100 (gäller t.o.m. söndag 8/12).