Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Dante Zia: Därför använder jag torkad pasta före färsk

När tv-profilen och kokboksförfattaren Dante Zia står vid kastrullerna är det stor chans att det blir pasta till middag. Han är pastaentusiast ut i fingerspetsarna, och har genom många års lagande hittat de bästa knepen för att pastarätterna ska sitta perfekt varje gång. Till Allt om Mat delar han med sig av sina bästa hemligheter för hur du som hemmakock tar din pasta till nya nivåer.

Läs hela intervjun och ta del av tv-profilens enkla och smarta pastatips här! 

För många är tv-profilen och kokboksförfattaren Dante Zia ett välbekant namn och ansikte. 2018 tävlade han i TV4-programmet Sveriges Mästerkock, och sedan dess har han synts i tv-rutan flertalet gånger, när han agerat både programledare och bakexpert i en rad program på SVT. 2020 släppte han kokboken ”Pasta al Dante” – och som namnet antyder är den en homage till det han älskar allra mest i matväg: pasta. 

”Våga trycka på med smakerna”

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.