Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Gustav Gräll/Allt om Mat

Burgarexperten: Det är vanligaste missen när du gör hamburgare

Hamburgerlegenden George Motz har släppt flertalet böcker och filmer, samt föreläst om hamburgare över hela världen – och är i dag en av världens mest kända burgarprofiler. För Allt om Mat avslöjar han sina smarta knep som gör att din burgare smakar som på restaurang. Dessutom berättar han om vanliga misstagen som många gör – och delar med sig av tips för hur du bäst undviker dem.  

Ta del av experttipsen här och bli ett riktigt burgarproffs i vår och sommar!

De senaste åren har hamburgare fått ett rejält uppsving. Från att endast ha varit snabbmat, har burgaren klättrat upp och tagit sig in i finrummet, och i dag finns en uppsjö av restauranger som satsar på bra hamburgare med råvaror av hög kvalitet. Burgarstatusen har därmed höjts rejält – och blivit en omåttligt populär rätt bland både stora och små.  

En hamburgare man äter på restaurang är ofta riktigt saftig, smakrik och läcker. Men hur lyckas man egentligen med att göra den lika perfekt även på hemmaplan?

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.