Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Brownie med kolatäcke – recept från Allt om Mat:s bloggare Cecilia

En chokladig brownie med valnötter och krämigt kolatäcke. Hur smarrigt låter inte det? Här delar Allt om Mat:s bloggare Cecilia Hagerling Larsson med sig av ett recept på en magiskt god brownie med det där lilla extra. Vem bakar du denna goding till?

Vi är nog många som älskar att baka med choklad. Kladdkaka, kärleksmums och chokladbollar är bara några exempel på alla goda chokladklassiker som aldrig går ur tiden. Men ibland kan det också vara roligt att ge sig på nya projekt – och testa ett nytt och spännande recept där chokladen får stå i fokus. 

Allt om Mat:s bloggare Cecilia Hagerling Larsson är ett riktigt bakproffs, och på hennes blogg samt Instagramkonto delar hon mängder av recept på läckra bakverk för alla smaker. Här tipsar hon om en riktig höjdare för alla chokladälskare – chokladbrownie med valnötter och ett täcke av kolaganache. Spana in receptet på Cecilias blogg här! 

Chokladbrownie med valnötter och kolatäcke.Chokladbrownie med valnötter och kolatäcke.Chokladbrownie med valnötter och kolatäcke.
Chokladbrownie med valnötter och kolatäcke. Foto: Cecilia Hagerling Larsson

Sugen på att baka mer med choklad? Spana in några av våra goda recept här!

Fler goda bakrecept:

Kladdig kladdkaka

Sockerkaka

Toscakaka