Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Benjamin Ingrosso: Så lyckas du med pastan

Att artisten, tv-profilen och matentusiasten Benjamin Ingrosso älskar pasta är det nog få som missat. Till Allt om Mat delar han med sig av sina allra bästa pastatips, samt vanliga fallgroparna att se upp för. Dessutom avslöjar han sina 3 absoluta favoritpastarätter som han bara aldrig kan få nog av.
Spana in artistens geniala pastaknep och favoritpastarätter här!

Artisten och kända tv-profilen Benjamin Ingrossos stora kärlek för mat och matlagning har hängt med sedan barndomen. Ända sedan han var liten har han följt med sin pappa, som drivit ett antal olika restauranger, till jobbet och spenderat många timmar i olika restaurangkök. Benjamin har delar av sin familj och släkt i Italien, och på pappans restauranger har det ofta varit just italiensk mat på menyn. Kanske är det därför inte så konstigt att det är just det italienska köket som ligger Benjamin absolut varmast om hjärtat – och som det lagas mest av i hans kök hemma i lägenheten i Stockholm. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.