Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Alexander Raths / Shutterstock

Bästa vinerna till vårens grillkvällar – röda och vita

Äntligen dags att tända grillen! Här delar Allt om Mat:s vinexpert Gunilla Hultgren Karell med sig av tio tips på härliga och generöst fruktiga viner i vitt och rött som gör sig extra bra till den grillade maten. 

Är du liksom vi redo för vårens och sommarens alla härliga grillkvällar? Till den grillade maten är det härligt att festa till det med något extra gott i glasen. Här tipsar Allt om Mat därför om 10 goda viner som gör sig bra till allt från grillad fisk till kotlett och burgare.

Ta del av expertens tips på prisvärda vita och röda viner i olika stil här! 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.