Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Årets godaste adventskalendrar för vuxna

Vem säger att adventskalendrar bara är till för den yngre generationen? Även vi vuxna borde få njuta av tjusningen att öppna en kalenderlucka varje dag fram till jul. Allt om Mat har letat rätt på 2019 års härligaste adventskalendrar med ät- och drickbart innehåll. Vilken kommer du klicka hem till första december?

Händer det att du suktar efter barnen eller kanske barnbarnens adventskalender under december månad? Det behöver du inte göra längre för det finns nämligen minst lika bra (bättre faktiskt enligt oss) adventskalendrar för oss vuxna. Vi har spanat in några som finns att köpa redan nu. Passa på innan de tar slut!

1. Adventskalender från Wally and Whiz

Till alla er som älskar vingummi så kommer här en riktigt lyxig och god adventskalender från danska Wally and Whiz med smaker du säkert inte provat förut. För vad sägs om exempelvis lime och apelsin eller persika och päron? Hur läckert som helst. Läs mer och köp här. Finns även i rött här.

2. Poppig adventskalender från Popcorn Shed

Föredrar du istället snacks framför godis så kanske den här adventskalendern från Popcorn Shed med gourmetpopcorn kommer falla dig i smaken? I 24 stycken luckor gömmer sig riktiga kvalitetspopcorn i sex olika smaker. Läs mer och köp här.

3. Lakritskalender från Lakrids by Bülow

Även för den stora lakritsälskaren finns det en kalender att njuta av. Den här adventskalendern från Lakrids by Bülow är fylld med läckra lakritssmaker från hela världen, både krispiga, söta och spännande smaker. Läs mer och köp här.

4. Godiskalender från Karamelleriet

En adventskalender full med godsaker varje dag fram till jul, visst låter det fantastiskt? Bakom 24 luckor i den här adventskalendern från Karamelleriet gömmer sig några riktiga godingar med flera olika smakvarianter och konsistenser. Det gömmer sig 2 karameller bakom varje lucka vilket betyder att du kan dela med dig eller om du är en riktig gottegris – behålla allting själv. Läs mer och köp här.

5. Värmande adventskalender från Teministeriet

Tycker du om att njuta av en värmande kopp te när det är mörkt och kallt ute? Då är den här adventskalendern från Teministeriet något för dig. Bakom 24 luckor hittar du nämligen lika många intressanta tesorter i lösvikt, en för varje dag fram till jul. Läs mer och köp här.

6. Adventskalender för tedrickaren

Det här är en adventskalender för dig som älskar att dricka en kopp te. Bakom varje lucka från adventskalendern från Pukka gömmer sig en ny tesort fram till jul. Läs mer och köp här.

7. Adventskalender till alla Mumin-älskare

Älskar du Mumin och tycker dessutom att lakrits är det godaste som finns? Då borde du lägga vantarna på den här adventskalendern från Haupt Lakrits med Mumin-motiv. Varje smak i kalendern är kopplad till en Muminkaraktär, men kan du gissa vilken? Läs mer och köp här.

8. Adventskalender för den modige

Tycker du vanligt godis är tråkigt att få i adventskalenderns luckor? Då borde du testa den här från Chili Klaus med ätbart innehåll där chili är huvudingrediensen. Allt ifrån hanterbar styrka till världens starkaste chili. Intas på egen risk! Läs mer och köp här.

9. Ekologisk tekalender

Vad sägs om 12 sorters ekologiskt te i 24 stycken adventsluckor? Den här adventskalendern från English Tea Shop kan bli en riktigt fin present till dig själv eller någon annan som älskar te! Läs mer och köp här.

10. Adventskalender med fläsksvålar

Sätt knorr på tillvaron med en adventskalender full med knapriga och salta snacks. Brittiska The Snaffling Pig har fyllt 24 luckor med knapriga och kris-pig-a fläsksvålar för den som föredrar annat än en klassisk chokladkalender. Svingott! Läs mer och köp här.

11. Adventskalender för kaffedrickaren

Är kaffe ditt livselixir? Med den här adventskalendern från Estate Coffee får du njuta av en god kopp kaffe varje dag fram till jul. Kaffekalendern innehåller 24 kaffekapslar i 12 olika smaker. Läs mer och köp här.

12. Chokladkalender för den glutenintoleranta

En adventskalender från Malmö Chokladfabrik med 27 chokladbitar i 10 olika smaker – fri från både nötter, gluten och soja och som dessutom är både eko och reko. Läs mer och köp här.

13. Lyxig lakritskalender

Bakom 24 luckor gömmer sig alla sorters lakrits, allt från söt till salt och supersalt. Totalt får du hela 720 gram lakrits i denna adventskalender från Lakritsfabriken. Läs mer och köp här.

14.  Klassisk chokladkalender

Föredrar du en chokladkalender men vill ha en lite mer spännande choklad så har Lindt en variant med 24 stycken blandade praliner. Läs mer och köp här.

15. Lyxig chokladkalender

En lite lyxigare chokladkalender med handgjord premium choklad från Simply Chocolate. Chokladkalendern innehåller 30 stycken små chokladbars med en mix av vit, mjölk och mörk choklad med en tvist av knaprig kokosnöt, lakrits och röda bär. Läs mer och köp här.

16. Läcker tekalender

Lyxig adventskalender från Hilke Collection med 24 stycken noggrant utvalda tesorter i en snygg och lyxig förpackning. Kalendern innehåller både klassiska och spännande smaker av röda, gröna och svarta teer som räcker ändra fram till julafton. Läs mer och köp här.

17. Budgetkalender för teälskaren

En ekologisk adventskalender från Sonnentors med olika goda teer som räcker hela vägen fram till jul. Läs mer och köp här.