Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Förra året var det Camilla Hamid som blev årets Mat-Instagrammare.
Förra året var det Camilla Hamid som blev årets Mat-Instagrammare.
Förra året var det Camilla Hamid som blev årets Mat-Instagrammare.
Förra året var det Camilla Hamid som blev årets Mat-Instagrammare.

Var med och rösta fram årets Mat-Instagrammare 2019 – de nominerade är...

Wow vilket stort intresse det har varit för Allt om Mat:s Instagrampris! Så många av er som har hört av sig för att nominera sina favoriter. Vi på redaktionen har diskuterat, scrollat, bläddrat och till slut kommit fram till tio fantastiska finalister till Allt om Mat:s Instagrampris 2019. Nu är det upp till er läsare och följare att rösta fram en vinnare bland dessa tio!

Rösta på din favorit till Allt om Mat:s Instagrampris 2019 här.

Här under hittar du alla nominerade i Allt om Mat:s Instagrampris:

Frida Svanberg visar att det är lätt som en plätt att baka godsaker och laga nyttig och enkelt vardagsmat utan animalier. Bilder och recept som får det att vattnas i munnen.

 

Fredrik Rosell jobbar till vardags som kock på en förskola och på Instagram delar han med sig av allt gott han lagar till barnen och personalen. Otroligt inspirerande och mat man önskar man själv blev serverad på förskolan som barn.

 

Laven Mokri inspirerar sina följare att testa nya och spännande rätter när hon delar med sig av fantastisk matlagning från bland annat Mellanöstern. Alla rätter ser otroligt goda ut på hennes inspirerande bilder.

 

Siri Barje är utbildad kock. Hon är även  kokboksförfattare och har synts flitigt i tv-rutan under de senaste åren. Siri inspirerar till att laga mycket pasta och grönt. Dessutom tar hon otroligt snygga och färgglada bilder som får magen att kurra.

 

Hemmakocken Anna Andersson odlar gärna sina egna råvaror som kryddor, bär, frukt och grönsaker hemma i sin trädgård. Vi blir inspirerade av hennes tänk att odla eget, hennes goda recept, vackra uppläggningar och väldigt vackra bilder.

 

Linn Utbult är både receptkreatör och bakboksförfattare och främst känd för att hon vann tv-programmet ”Hela Sverige bakar” 2018. Hennes recept har en mix av både sött och salt och har ofta en lekfull twist. Bilderna på bakverken får oss att hamna i någon slags inbillad sockerkoma om och om igen. Mums!

 

Alla som älskar att baka har troligtvis hört talas om Linda Andersson som är bakboksförfattare och dessutom har Sveriges största bakblogg. Vare sig det är matbröd eller sötebröd så har Linda ett recept på det och allt ser riktigt gott ut.

 

Therese Elgquist är matkreatör, kokboksförfattare och matstylist som gärna delar med sig av matiga, spännande och nytänkande recept. Hon har ett helt eget uttryck i sina bilder och skapar ett sug att våga testa mer plantbaserad mat.

 

Katarina Kling eller ”Klingskitchen” som många känner henne genom tipsar om härliga och inspirerande recept för både vardag och fest. Här hittar ni både roliga och inspirerande recept. Bilderna är otroligt inbjudande och Katarina får allt att se både gott och busenkelt ut att göra.

 

Seiran Sinjari driver kontot ”legallyplantbased” där hon delar med sig av fantastiskt vackra och pastelliga bilder på just plantbaserad mat. Det är en härlig mix av både mat och sötsaker som lockar till matlagning.

 

Tio finalister har blivit presenterade. Nu är det upp till dig att rösta på din favorit! Vem vill du se som årets vinnare?

Rösta på din vinnare till Allt om Mat:s Instagrampris 2019 här. Röstningen pågår fram till 10:e november.

Vinnaren kommer presenteras på The Winery Hotel i Stockholm den 4:e december tillsammans med Allt om Mat:s Stora matpris och vinpriset Gyllene glaset.

 

Förra året vinnare

Camilla Hamid röstades fram som Årets mat i Allt om om Mat:s tävling 2018. Camilla är receptkreatör, bakboksförfattare, hemkunskapslärare och bloggare. Hennes instagramkonto @camillahamid innehåller vackra, ljusa och nära tagna bilder som är härligt inspirerande.