Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Helén Pe

Årets konditor: Så lyckas du med bakningen hemma

Lär dig baka som ett riktigt proffs! Årets konditor Kasper Kleihs ger här sina smarta knep för hur du tar din bakning till nästa nivå. Han avslöjar bland annat hemliga knepet som ger perfekt vispad grädde och ingrediensen som gör din karamellsås perfekt. Spana in de smarta och lite annorlunda proffstipsen här!

Förutom att vara Årets konditor är Kasper Kleihs också chefskonditor på enstjärniga restaurangen Etoile i Stockholm, samt i svenska kocklandslaget. Han är med andra ord ett riktigt proffs när det kommer till det mesta inom bakning. 

Här ger proffskonditorn sina bästa knep för hur du som hemmabagare kan briljera när det är dags för bakning. Visste du exempelvis att det finns ett smart trick som ger perfekt vispad grädde varje gång? Och att du kan spritsa vackra marängtoppar utan att behöva köpa en tyll eller andra dyra redskap? 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.