Årets konditor: Så lyckas du med bakningen hemma
Premium Lär dig baka som ett riktigt proffs! Årets konditor Kasper Kleihs ger här sina smarta knep för hur du tar din bakning till nästa nivå. Han avslöjar bland annat hemliga knepet som ger perfekt vispad grädde och ingrediensen som gör din karamellsås perfekt. Spana in de smarta och lite annorlunda proffstipsen här!
Förutom att vara Årets konditor är Kasper Kleihs också chefskonditor på enstjärniga restaurangen Etoile i Stockholm, samt i svenska kocklandslaget. Han är med andra ord ett riktigt proffs när det kommer till det mesta inom bakning.
Här ger proffskonditorn sina bästa knep för hur du som hemmabagare kan briljera när det är dags för bakning. Visste du exempelvis att det finns ett smart trick som ger perfekt vispad grädde varje gång? Och att du kan spritsa vackra marängtoppar utan att behöva köpa en tyll eller andra dyra redskap?
LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:
- Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
- E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
- Dela din prenumeration med upp till 3 personer
- Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.