Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Joachim Grusell

Anna, 61, följde sin dröm och startade bageri på Öland

Pandemin gjorde att journalisten Anna K Sjögren tänkte ”nu eller aldrig”. Hon bytte Stockholm mot Borgholm och öppnade hantverksbageri. Till Allt om Mat delar hon med sig av sin berättelse om hur hon vågade lämna tidigare yrkesbanan för att följa sin dröm och starta det bageri hon själv saknade.

– Om jag väntat hade det blivit försent. Jag tänkte att det är nu det gäller, det är bara att rulla i gång, säger Anna K Sjögren. 

Plötsligt händer det. Ja, man kan skratta åt Svenska spels smått enerverande reklamslogan för Trisslotter, men faktum är att saker och ting plötsligt kan hända som förändrar ens liv. 

Pandemin blev sparken i baken

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.