Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Mat på höstens stora matmässa

Välkommen till Mitt Kök Stockholmsmässan i Älvsjö 8–11 november. Allt om Mat finns där med massor av inspiration och spännande framträdanden på scen. Få rabatt på inträde med kupong i tidningen.

Välkomna till Mitt Kök Stockholmsmässan i Älvsjö 8–11 november! Allt om Mat finns på plats med tidningar, böcker och massor av framträdanden. På Allt om Mat:s scen träffar du våra egna stjärnkockar Sophie Berlin, Gunilla von Heland, Theresa Larsson och Charlotte Jenkinson som lagar godsaker ur senaste boken och tidningen. 

Vi har bjudit in kokboksförfattare, stjärnkockar och andra duktiga matmänniskor till vår scen, och vi utlovar goda smakprov och massor av tips och trix i köket.

Kom och träffa Ulf Wagner (Sjömagasinet och kock i ”Stjärnorna på slottet”), Tom Sjöstedt, (tv-kock), Klas Lindberg (Årets kock), Monika Ahlberg (kokboksförfattare), Steffo Törnquist ­(tv-personlighet) och Elisabeth Johansson (kokboksförfattare).

Mästerkockarnas egen krog

På Kockarnas krog kan du beställa rätter som toppkockar och ­konditorer skapat efter egna personliga matminnen. Fredrik Eriksson (Långbro värdshus), Klas Lindberg (Årets kock), Markus Aujalay (Restaurang Winterviken), ­Karin Fransson, (Hotell Borgholm), Björn Frantzén (Restaurang Frantzén/ Lindeberg) Magnus Johansson (Magnus Johansson Bageri & Konditori) och Josefine Baummann (Årets konditor) har skapat recepten. 

Vad händer mer på mässan?

Provsmaka olivolja och parmesanost. Gå på choklad- och vinprovningar. Boka in dig på en champagnelunch med Håkan Larsson och se hur det går för deltagarna i Mack-SM – vem gör Sveriges godaste macka? Och träffa en massa kända mat- och vinprofiler som Paolo Roberto, Tommy Myllymäki och Bengt-Göran Kronstam. 

Handla sött!

Dessutom kan du handla smarriga bakverk ur Allt om Mat:s senaste kokbok ”Sött” på konditorn Magnus Johanssons kafé. Med kupongerna får du rabatt på entrén till mässan och möjlighet att köpa den senaste kokboken till specialpris.