Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Lena Söderström/Pressbilder

10 viner som passar perfekt till kräftskivan

Premium Ett gott och fräscht vin gör sig bra till kräftorna. Här tipsar vinexperten om 10 riktigt härliga vita viner som sätter guldkant på kräftskivan. Kanske hittar du ett nytt favoritvin till årets kräftsäsong?

Till kräftorna vill vi gärna ha fräscha, vita viner. Här har Allt om Mat:s och Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell plockat ut 10 favoriter som passar utmärkt till kräftorna och ostbrickan. 

Bland tipsen finns bland annat ett friskt portugisiskt vin på burk, som kan vara spännande att prova. Du hittar den och alla andra vintips på Systembolaget. 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.