Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 riktiga fyndviner till räkor – vita, rosa och bubbliga

Premium Vitt vin och färska räkor är en klassik och vinnande kombination. Men det är också gott med bubbel eller friskt rosévin. Här tipsar vinexperten Gunilla Hultgren Karell om tio verkligt goda räkviner.

Räkor är enkel och smidig mat, men kan samtidigt kännas lyxigt och festligt i rätt sammanhang. Det är gott i sallader, på smörgåstårtan, på mackan eller på egen hand i en skål på bordet. I kombination med ett glas vin kan räkor vara himmelskt gott.  

Här tipsar Allt om Vin:s och Allt om Mat:s vinexpert Gunilla Hultgren Karell om tio verkligt goda och prisvärda viner som passar perfekt till räkor. Både vita, rosa och bubbliga. 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.