Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/produktbilder

10 riktiga bubbelfynd till sommarens fester

Ett glas bubbel på sommarens fester är aldrig fel. Här tipsar Allt om Vin:s och Allt om Mat:s expert Gunilla Hultgren Karell om några riktigt prisvärda favoriter i olika prisklasser. Från cava till prosecco och champagne – här finns fynd för alla! 

Gunilla Hultgren Karell

Inget säger fest lika mycket som ett glas bubbel. Men vilka av alla flaskor på Systembolagets hyllor är då värda att satsa på, när man vill lyxa till det lite extra men inte betala för mycket?

Vinexperten Gunilla Hultgren Karell har här samlat 10 favoritflaskor som passar bra att skåla med i sommar. Spännande viner i olika prisklasser som alla har gemensamt att de har ett relativt lågt pris inom sitt segment, i kombination med högt betyg. Vilken flaska köper du till nästa fest? 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.