Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Rostislav_Sedlacek

10 prisvärda viner från Bordeaux – expertens tips

Premium Det finns ryktbara bordeauxviner för extremt höga priser – men det finns även goda viner från den klassiska franska regionen till lite mer resonabla priser. Här tipsar Allt om Mat:s vinexpert Gunilla Hultgren Karell om tio Bordeaux-viner som ger riktigt bra vin för pengarna. 

Här hittar du hela listan över de goda vinerna! 

Franska Bordeaux är ett klassiskt och välkänt område i vinvärlden. Här produceras många framstående viner av hög kvalitet, där många har en hög prislapp. 

Men det finns viner från området som säljs för en rimligare peng. Här ger vinexperten Gunilla Hultgren Karell 10 tips på Bordeauxviner som inte kostar en förmögenhet – och som du hittar på Systembolaget. Röda, vita och söta viner med det lilla extra, som är väl värda att prova. 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.