Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock/Pressbilder

10 bästa vinboxarna till sommarens grillmiddagar

Premium Att lägga något gott på grillen och bjuda på ett glas vin – det är sommar i kubik. Här tipsar vinexperten Gunilla Hultgren Karell om tio bra boxar – i vitt, rött och rosa – som matchar sommargrillningen.

Till grillningen är det trevligt att servera något riktigt gott i glaset – och är man många på middagen är det praktiskt med ett härligt vin på box!

Här tipsar Allt om Mat:s och Allt om Vin:s expert om tio riktigt bra vinboxar som funkar till alla sommarens grillkvällar. Vin i vitt, rött och rosa till en rimlig peng, och som du hittar på Systembolag. Kanske hittar du en ny favoritbox i sommar? 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.