Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 bästa ripassovinerna på Systembolaget just nu

Premium Det finns mycket att välja på bland de oerhört populära italienska ripassovinerna. Allt om Vin:s expert Gunilla Hultgren Karell har listat de bästa på Systembolaget just nu – och dessutom bjuder hon på tips om vilka viner som passar till vilka maträtter. Spana in succévinerna här!

De kraftfulla och karaktäristiska ripassovinerna från Italien är mångas favorit bland röda viner. Allt om Vin:s och Allt om Mat:s expert tipsar här om 10 favoritflaskor som finns på Systembolaget just nu, och som ger bäst vin för pengarna. Perfekt till helgen, när du vill lyxa med ett extra gott vin till middagen!

 

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.